Zangpodium

Nicolette 

Zangdocent 

Nicolette Klein is als kind begonnen met vioolspelen, maar wilde al snel zingen. Op de middelbare school kreeg ze daar alle gelegenheid toe. Zanglessen volgden. Ze is afgestudeerd voor zang aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Als zangeres trad ze op met verscheidene bands in verschillende muziekstijlen en zong ze enkele jaren in het Haagse theaterrestaurant Goldmund. Ook verwelkomde ze muzikaal een tijdlang de bezoekers in de Rotterdamse schouwburg en trad op met het eigen programma “Blablabla”.

Nicolette heeft jarenlang lesgegeven op de gemeente muziekschool van Schiedam en Vlaardingen voordat ze met Zangpodium begon.                                                                                           

Nicolette heeft een voorliefde voor het schrijven van (kinder)liedjes (singing/songwriting), alsook voor het schrijven van teksten/musicals. Ze geeft zanglessen, zangworkshops en bandcoaching op verschillende (muziek)scholen en heeft daardoor een brede ervaring met lesgeven aan kinderen en volwassenen. Haar leservaring kan ook ingezet worden bij het examenvak muziek, auditietrainingen enz.  

Als zangeres/pianist verzorgt Nicolette met plezier een sfeervol jazz/pop programma met bekende en minder bekende liedjes, afgewisseld met eigen werk

                                   

                     zang/piano


  Luister: https://vimeo.com/242357521


                Voor boekingen :

           INFO@ZANGPODIUM.NL